John Travolta és Kristin Davis lehet az új hollywoodi álompár (2024)

Egyre több pletykát olvasni arról, hogy a Szex és New York színésznője, Kristin Davis és John Travolta egy párt alkotnak.

  • Kristin Davis, a Szex és New York című sorozat Charlotte-ja hosszú évek óta szingli.
  • John Travolta néhai felesége, Kelly Preston 2020 júliusában hunyt el mellrák következtében, a megözvegyült színész pedig, úgy tudni, azóta sem tette túl magát szerelme halálán.
  • Mostanában viszont egyre többen rebesgetik, hogy talán mégis eltalálhatta Ámor nyila.

Évtizedes karrierje során John Travolta nemcsak a mozinézők, de néhány munkatársa szívét is meghódította. Annak idején például Brooke Shields és Catherine Deneuve fejét is elcsavarta, majd 1976-tól a nála 18 évvel idősebb Diana Hyland színésznővel alkotott egy párt, aki közös filmjükben (The Boy in the Plastic Bubble) az anyját alakította. A mindössze 41 éves Hyland 1977. március 27-én hunyt el mellrákban.

Travolta egészen a végső pillanatokig vele maradt, beszámolók szerint barátnője az ő kezét fogva aludt el örökre. (A színésznő korábbi kapcsolatából született kisfia, Zachary Goodson felnőttként elmondta, gyerekkora egy részét Travoltával, másik részét bántalmazó, vér szerinti apjával töltötte.) Szerelme halála és a Grease megjelenése után Travolta sokáig csak kalandozott, az egész élete megváltozott azonban, mikor

1988-ban, a Zűrös páros című vígjáték forgatásán megismerte Kelly Preston színésznőt. Első látásra beleszeretett.

A pár 1991-ben Párizsban mondta ki a boldogító igent, majd Floridában alapítottak családot. Három gyermekük született: Jett 1992-ben, Ella Bleu 2000-ben és Benjamin 2010-ben.

Elsőszülött fiuk Kawasaki-kórban szenvedett, és a betegség egyik szövődményének következtében veszítette életét egy bahamai nyaraláson 2009-ben. Ez a hatalmas tragédia megrázta a házaspár kapcsolatát, de ők nem adták fel. Nem titkoltan párterápiába is jártak, ami bevallásuk szerint is nagyon sokat segített nekik. Arra azonban nem számítottak, hogy mintegy 10 évvel később újabb szörnyű betegség üti fel a fejét a családban.

A mindössze 57 éves Kelly Preston szervezete 2020. július 12-én, két évnyi küzdelem után veszítette el a harcot a mellrákkal szemben. Az idén 70 éves John Travolta szerelmi életéről azóta semmit sem tudni. Legalábbis eddig ez volt a helyzet. Az utóbbi hetekben ugyanis egyre több pletyka terjed arról, hogy

a szupersztár állítólag lángra lobbant egy kollégája, Kristin Davis iránt.

Az 59 éves Davist a legtöbben a Szex és New Yorkból ismerhetik. A világhírű sorozatban Charlotte York szerepét alakító színésznőről szintén úgy tudni, évek óta egyedülálló – bár voltak próbálkozásai a szerelemben. Hírbe hozták korábban például Aaron Sorkinnal, Damian Lewisszal, Jeff Goldblummal, Alec Baldwinnal és Steve Martinnal is.

Kristin Davis és John Travolta az új álompár?

Bennfentesek nemrég a Closer Weekly nevű lapnak szivárogtatták ki, hogy Kristin Davis és John Travolta a nemrég megjelent közös munkájuk, a Cash Out: Nincs kiútcímű akciófilm forgatásán szinte folyamatosan flörtöltek egymással.

„Akik látták őket együtt, azok számára nyilvánvaló, hogy Travolta teljesen belezúgott (Kristin Davisbe)

– állítja egy forrás. – Davis mindenkinek arról áradozott, hogy John mennyire jó fej és vicces, míg Travolta azt hajtogatta, Kristin nemcsak okos, hanem gyönyörű is. A barátaik szerint tökéletesen összeillenek, és ha John nem áll a sarkára, akkor egy nagyszerű lehetőséget szalaszt el.”

John Travolta és Kristin Davis lehet az új hollywoodi álompár (2)

Kristin Davis és John Travolta a Cash Out: Nincs kiút című filmben (Fotó: Saban Films/ IMDb)

„Egy ideje úgy tűnik, John már készen áll a randizásra, de végül mindig meghátrál, amikor komolyra fordulhatna a dolog – mondta a bennfentes. – Kristin nyitott lenne a kapcsolatra, de biztosan nem fogja megtenni az első lépést. Szóval remélhetőleg John összeszedi a bátorságát.” Egy másik forrás is hasonlóképp nyilatkozott: „Az van, hogy John fél megnyílni, újra sebezhetőnek és szerelmesnek lenni. Ez pedig szomorú, mert hihetetlenül jó lelkű és kedves ember, óriási szíve van.

Mindenki csak a kettejük között pattogó szikrákról tudott beszélni az új filmjük forgatásán.”

Ráadásul a románcot Travolta gyerekei is támogatják! „Bár senki sem helyettesítheti az édesanyjukat, úgy gondolják, Kristin nagyszerű ember, és szerintük is ideje lenne, hogy az apjuk visszatérjen a pályára.” Davis 2011-ben örökbefogadott lányát, Gemma Rose-t és 2018-ban adoptált fiát, Wilsont egyelőre nem kérdezték meg a bontakozó románcról. Ellenben néhány önjelölt asztrológus már arról ír a közösségi médiában, hogy a Halak csillagjegyű Davis és a Vízöntőben született Travolta minden bizonnyal erős párosítás lehetne.

Nos, bárhogy is legyen, a mozivásznon mindenképp láthatjuk őket együtt a Cash Out: Nincs kiút című filmben.

Kapcsolódó

John Travolta élete és karrierje tíz pontban

Nők Lapja

Anno John Travolta és Lady Diana között is felforrósodott a levegő.

Kiemelt kép: John Travolta (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Image) és Kristin Davis (Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images via Getty Images) / nőklapja.hu

John Travolta és Kristin Davis lehet az új hollywoodi álompár (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6340

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.